Justin Bieber concerteert op 30 maart in Antwerpen. Het Sportpaleis was op minder dan 30' uitverkocht. ThalsFM Nnieuws geeft 3 dvd's 'This is my World' van Justin weg.

 

 

Wat moet je doen om te winnen en Justin in huis te halen? 

Luister nu zaterdag 26 maart tussen 15 en 17u naar dj's Paulien en Lyna op ThalsFM 105.7 en vindt het juiste antwoord.   Als je bij de winnaars bent, krijg je meteen een mail.  Maandag 28 maart kan je tussen 19 en 20u bij dj Tam & Anita  jouw gewonnen Justin-dvd afhalen.  Veel plezier met Justin!  't Is een lieve jongen...voor zij die een ticket hebben voor 30 maart.

Concert in halfuur uitverkocht

De 16-jarige Justin Bieber, die op 30 maart voor het eerst in België optreedt, is wereldwijd ongekend populair. De geschiedenis kent geen artiest die op zo’n jonge leeftijd en in zo’n korte tijd tot mondiaal tieneridool uitgroeide. De jonge wereldster gaat begin 2011 met zijn album ‘My World Tour’ letterlijk een wereldtournee maken. En daar willen alle fans natuurlijk bij zijn. Nog geen halfuur na de start van de kaartverkoop waren alle beschikbare kaarten al weg.

Doe mee en win 3 dvd's van Justin Bieber bij radio ThalsFM  Nnieuws.